Bun-simț? Ce-i aia?! Rating să fie!

Am descoperit de câteva seri încoace rețeta succesului în televiziunile comerciale: se ia una bucată Gigi Becali și se pune la fiert. Puțin câte puțin. Se adaugă imediat niște Monica Tatoiu sub presiune. Dacă nu ai, merge și puțin de Andreea Pora.

Rezultatul?

Un fel de nu știu ce care-ți provoacă doar indigestie și stări de vomă.

Ultima găselniță de genul ăsta a fost de curând, în platoul RTV. Ce să spun, a fost o seară pe cinste. Mă întrebam dacă să râd, sau să plâng.

În platou, nelipsita jurnalistă Andreea Pora. Intră în direct prin telefon Jiji, care dă de înțeles că vorbește cu oricine numai nu cu, spune el, ”ciocănitoarea Woody” (aka Andreea Pora). Urmează un val de replici tăioase și de o parte și de alta, fiecare vorbește (urlă) peste celălalt, unii se amuză, alții încearcă timid să arunce niște apă peste jarul încins.

Moderatoarea dă să dreagă situația și încearcă să schimbe subiectul. Îl întreabă pe Becali ce ar face dacă ar fi ministru al agriculturii, la care el, foarte serios, declară că ar dezvolta cel mai mult… piața de ciocănitoare! =)) Până la urmă, exasperată rău, Pora se ridică și pleacă din platou. :))

Vezi și tu mai jos (de pe la 0:54)

Dar, cum Becali e din fire generos, împarte și altora ”cuvinte de laudă” . Că are ceva cu Monica Tatoiu e, poate, de înțeles (cine nu are?), dar pe lista lui neagră e și Adriana Săftoiu, fostul consilier al lui Băsescu sau ”Pufuleţul lui Traian”.

Dacă aş avea în familia mea o femeie ca tine, aş exila-o. Ar fi cea mai mare ruşine! Pufuleţul lui Băsescu, o complimentează Becali. Nu mai vorbesc de râsul isterico-diabolic care te duce cu gândul la filmele cu vrăjitoare.

Merită să vedeți și asta și o puteți face aici.

Acum, spuneți și voi ce e mai ”de plâns”. Că avem așa televiziuni, ori că oameni ca Becali vor să ne reprezinte în Parlament?

Advertisements

12 thoughts on “Bun-simț? Ce-i aia?! Rating să fie!

      • Eu zic că e plăcerea presei să-i pună pe inculţii ăştia să se certe, să facă circ şi unul dintre ei să plece din platou. Păcat, păcat, păcat că circul ăsta face rainting. Suntem vai de capul nostru la ce oameni candidează anul ăsta. De la monsieur Jiji la Dan Voiculescu. E o ţară de-a râsu-plânsu.

    • Alex, de acord cu tine în ceea ce privește Animal Planet. Numai că uneori mai simți nevoia să vezi și ce se mai întâmplă în țara asta. Sunt dese momentele în care stau cu telecomanda în mână și nu știu ce să aleg, din ceea ce avem noi. Toate îmi provoacă același sentiment.

  1. @Alex . Nici B1 nu e mai departe. Tot partizan politic e, numai că de partea cealaltă. Spre Digi nu prea mi-am îndreptat atenția, probabil pentru că e prea ”tânăr”. Dar o s-o fac. Mulțumesc pentru sugestie.

  2. Pingback: ”Așa Nu” în jurnalism. Cu Cristina Liberis. « loredana bobei

  3. Sunt de părere că se vinde ce se cumpără. Televiziunea oferă ce publicul dorește.Toate televiziunile românești au cel puțin o emisiune de genul. Ăsta e un caz la 100. E trist că poporul român își alocă timpul unor „emisiuni” pline de scandal că nu pot spune divertisment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s