Ce te mai face să zâmbești?

Pe tine ce te face să zâmbești zi de zi?

Asta i-au întrebat cei de la Avon România pe cei prezenți la Festivalul Zâmbetelor din Târgu Mureș. Oamenii, receptivi și inventivi totodată, nu au ezitat să răspundă:

Răspunsul care mi-a plăcut cel mai mult: Orice!

Despre Festivalul Zâmbetelor merită să știi și să dai mai departe informațiile. Este un eveniment care face parte din campania Avon pentru sănătatea sânilor (stopcancerlasan.ro) și s-a ținut în mai multe orașe mari din țară (București, Galați, Craiova, Cluj, Iași). Scopul? Cel mai important, după părerea mea, informarea. Informarea femeilor despre boală, despre cum poate fi depistată, despre cât de necesare sunt controalele preventive, despre centrele și medicii la care pot apela, despre ultimele descoperiri în domeniu.

Luna trecută am fost la Târgu-Mureș, alături de Avon și Pastel. M-am bucurat să văd nu doar multe femei, ci și tinere și mai ales bărbați. Bărbați alături de femeile dragi din viața lor, căci asta e, la urma urmei, cel mai important: să știi că nu ești singur.

Conferința susținută de Andreea Marin și medici specialiști.
Sport pentru Viață…doar o parte din echipă.
…și visul împlinit al lui Carmen. 🙂
Advertisements

3 thoughts on “Ce te mai face să zâmbești?

  1. Lore, cred ca fiecare dintre noi, ar trebui sa se gandeasca mai des, ce ne poate face pe noi personal sa zambim?? Eu sunt genul de persoana care se bucura din plin de fiecare zi. Motivele pot fi cu miile, ceea ce conteaza cu adevarat este deschiderea noastra fata de lucrurile care ne inconjoara. Uite, ca sa fiu mai explicita, iti voi da cateva motive, care ma fac pe mine fericita: zambetul oricarei persoane, ploaia, mirosul primaverii, luna, soarele, faptul ca sunt sanatoasa
    ( dispun de toate simturile ), am ambii parinti langa mine…… si lista continua.

    1. De acord cu tine, Carmen. Cum a scris pe bilețelul roz și persoana respectivă, în orice poți găsi un motiv de bucurie. Doar că trebuie puțin ”antrenament” în a vedea și partea plină a paharului. În majoritatea cazurilor, ea există. PS: subscriu la lista ta. >:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s