Evenimentele anului 2011. Retrospectivă.

Cunosc de ceva vreme câțiva oameni frumoși. Pot numi asta ”colaborare sporadică”: telefonul sună, mă întreabă dacă pot și dacă vreau să merg la un eveniment în locul cutare, la data cutare.

Iar eu, dacă pot, vreau fără ezitare! Pentru că îmi place ce fac, ce văd, ce oameni cunosc. Îmi place că ține de domeniul pe care-l studiez și că se lasă cu prietenii, poze, amintiri.

Se numesc Pastel Age și sunt o mână de oameni dedicați, profesioniști și prietenoși, care fac lucruri memorabile (din toate punctele de vedere). Dacă vrei să-i cunoști ”formal”, poftim.

Eu o să ți-i prezint familiar, așa cum îmi place mie.

I-am cunoscut în urma unui anunț care chema voluntari la un eveniment. Let’s do the ZUmba se numea și era o oră de zumba în urma căreia se strângeau bani pentru o sportivă de performanță cu probleme financiare. ”Profesoara” era Diana Oprea, campioană mondială la fitness, nume care mi-a stârnit din prima interesul.

Zumba cu Diana Oprea, campioană mondială la fitness.

De la zumba a pornit totul. Evenimentele au început să curgă unul după altul și, pe măsură ce luam parte la ele, îmbogățeam colecția de amintiri și experiențe marca Pastel.

Despre evenimentele trecute las pozele să vorbească. Pe cele viitoare le vom trăi împreună.

Body Mind Spirit Festival la Sala Palatului, București. O parte din echipa Sport pentru Viață.
Arenele de joacă, ediția a X-a, în Parcul Tineretului, București.  Alături de porumbul Bonduelle, în ”cursa cu linguri ”.
Dance&Sports, în Parcul Tineretului, București. Ce să faci când o furtună de vară te lovește în plină acțiune. Improvizezi și zâmbești!
No limits woman, Sala Palatului, București. Sport pentru Viață și Avon, împotriva cancerului la sân.
Avon la Concertul Roxette, Zone Arena, București.

Și lista poate continua. Ne leagă amintiri frumoase. Cafeaua de dimineață e mai bună când o bei la ora 4 (a.m.), înghețat și mort de somn, direct pe terenul unde urmează să-ți instalezi logistica și în compania altor 9-10 la fel de adormiți ca tine.

Advertisements

2 thoughts on “Evenimentele anului 2011. Retrospectivă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s